Ha az ellentétek vonzzák egymást, Ellie és Dan egymásnak vannak teremtve. Ellie - egy elit londoni szállodalánc marketing menedzsere - ösztönember; a televíziós producer Dan pedig mindent előírásosan csinál. Ellie úgyszólván árva - tizenhárom évesen veszítette el az édesanyját, apjával szinte sosem találkoznak -, Dan felső középosztálybeli családja viszont nagyon is összetartó. Kezdetben Ellie végtelenül boldog, hogy befogadja a Cooper família, s amolyan megtalált anyaként öleli magához Dan anyját, Lindát. Ám csakhamar rájön, hogy Linda "anyáskodása" lényegesen tolakodóbb annál, amivel akár a legjobb meny is megbirkózhatna.
Mi a csudáról beszélhet Dan naponta kétszer az anyjával? És Linda miért hívatja ki Ellie-t egy fontos megbeszélésről valami semmiség miatt? És hogyan lesz a tervezett bensőséges polgári esküvőből királyi menyegzővel vetélkedő, estélyi ruhás társasági esemény? És mi lesz, amikor megszületik az első unoka? Szórakoztató, megindító, tanulságos regény egy összetett és bonyolult kapcsolatrendszerről, a fiús anyáról, aki nem hajlandó tudomásul venni, hogy egyszer csak nem ő a legfontosabb nő a fia életében...

316 oldal

Forrás: alexandra.hu

Szerző: jjoy  2010.06.20. 21:38 Szólj hozzá!

Címkék: regény szórakoztató jane green

A bejegyzés trackback címe:

https://olvastadmar.blog.hu/api/trackback/id/tr992096566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása