A szerző szinte minden pályázatot és sorsolást megnyert, amin csak részt vett. De nem csupán ő, hanem még a gyerekei is! Nyereményeik összértéke meghaladja az egymillió dollárt. Mi a titkuk? Őszintén elmondja könyvében, egyetlen részletet sem titkol el. Agykontrolltanfolyamot végzetteknek „kötelező olvasmány”, mert benne megtalálhatóak a sikeres programozás legjelentősebb titkai.

Forrás: agykontroll.hu

Kedvenc idézetem: "Nincs kudarc, csak késlekedő siker".

Szerző: jjoy  2010.06.24. 23:26 1 komment

Címkék: siker agykontroll gazdagság helene hadsell

A bejegyzés trackback címe:

https://olvastadmar.blog.hu/api/trackback/id/tr602108004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jjoy 2010.06.25. 22:06:25

Az egyik kedvenc könyvem ebben a kategóriában. Hangoskönyvként is többször hallgattam már (és még fogom is). Elképesztő nyerési történeteket mesél el. Nyert már házat, autót, sok-sok utazást, pénzt, meg amire csak vágyott. Írt egy listát és az azon szereplő dolgokat is megnyerte. Persze ez Amerika, de itthon is vannak jó kis nyereményjátékok! ;-)
Nagyon lelkesítő, nagyon ösztönző történteket mesél el, jó tanácsokat is ad. Itt nem csak a nyerésről beszél, hanem hogy lehetsz az egész életedben győztes. Egy nagyon jó humorú, vidám "néni", akinek a könyvét nagyon ajánlom elolvasni!
süti beállítások módosítása